Karttapohjainen palautejärjestelmä

Uusi karttapohjainen palautejärjestelmä otettiin käyttöön yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueella

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualue on avannut 18.1.2016 karttapohjaisen palautejärjestelmän. Karttapohjainen järjestelmä mahdollistaa palautteen kohdistamisen kartalle.

Uudella palautejärjestelmällä infrastruktuuriin ja ympäristöön liittyvät palautteet sekä ilmoitukset puutteista, vioista yms. asioista saadaan nopeammin ja selkeämmin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueen henkilöstön tietoon ja vastattavaksi. Julkiseksi halutut palautteet ja niihin annetut vastaukset näkyvät myös kuntalaisille.

Palautteiden käsittely, seuranta ja raportointi nopeutuu, kun palautteet tulevat yhteen järjestelmään eikä suoraan yksittäisille  henkilöille esimerkiksi sähköpostilla tai puhelimitse.

Uutta järjestelmää voidaan käyttää myös mobiililaitteen selaimella, jolloin esimerkiksi kaatunut liikennemerkki voidaan ilmoittaa maastosta heti kun se havaitaan.

Nyt julkaistu palvelu koskee tällä hetkellä yhdyskunta- ja ympäristöpalveluita sekä Oulun Vesi liikelaitosta. Palautejärjestelmää on tarkoitus laajentaa myös muille palvelualueille vuoden 2017 alusta.

Uuteen palautejärjestelmään pääsee yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden yksiköiden ja Oulun Veden nettisivuilta sekä Oulun kaupungin yleisen palautejärjestelmän nettisivulta: www.ouka.fi/palaute

Lisätietoja
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaupunginpuutarhuri Heikki Pulkkinen p. 044 703 2151 heikki.pulkkinen@ouka.fi

Mainokset